vrijdag 4 januari 2013

Limited Edition ''Neo Geisha'' Catrice.

Volgende maand ligt er bij de Kruidvat en Trekpleister weer een nieuwe limited edition in de schappen van Catrice. Deze keer is het geïnspireerd op Azië.
De Geisha trend was ook al te zien op de catwalks; zwarte eyeliner en rode lippen en dit in combinatie met zijden kimono’s en boordloze jasjes. Limited Edition ‘Neo Geisha’ van Catrice is een moderne blik van de traditionele Geisha look en artistieke Japanse cultuur. De kleuren rood, donkerblauw en nude worden gecombineerd met groen, roze en paars. Een combinatie van klassiek en modern. De oogschaduw is er in mat en glanzend, voor lippen en wangen zijn er kleurcrèmes en ogen worden opgemaakt met kohl en patch eyeliners. Neo Geisha is klassiek, artistiek en mysterieus.


Mono's
 
 Deze limited edition heeft ontzettend mooie mono's in zijn collectie. Vier kleurtjes met een mooie ''Sakura'' (Japans voor Kersenbloesem) patroon erin. Het zijn hooggepigmenteerde oogschaduws die ons meenemen naar het land van de Sushi en de Geta's.
  • 01 Japaneyese
  • 02 Discreet Artist
  • 03 Dance In Gion
  • 04 Planet Tokyo
+/- 2,89
Kohl Kajal
Dit mooie Kohl Kajal met een ultrazwarte kleur is multifunctioneel! Je kan hem natuurlijk als oogpotlood (duh!) gebruiken maar het lange potlood dat in een punt uitloopt is tegelijkertijd een traditionele Japanse haarspeld. In een handomdraai maak je een prachtige wrong die je op je hoofd vastpint: de perfect modern Geisha look! 
01 Ultra Black

+/- 1,99

Patch Eye Liners
Deze patches voor je ogen zijn perfect voor klunzen die niet goed eyeliner aan kunnen brengen. Deze patches zijn er in 4 verschillende vormen, vlekt niet en kunnen worden hergebruikt. Er zitten 8 patches in de verpakking, dus 2 per vorm. Ook zijn de patches makkelijk los te trekken en heb je dus geen make-up remover nodig. Als dat geen zuinig idee is...
+/- 2,99

Lip and Cheek Colour

Deze mooie lip and cheek colour's zijn stuk voor stuk prachtstukken. Ook nog eens heel erg handig. Ze nemen weinig ruimte in, je hoeft alleen zo een mee te nemen voor je lip én wang, ze kunnen niet breken en je kan ze met je vingertoppen aanbrengen. Super handig, je hoeft geen extra kwast mee te nemen. Ze bieden een fluweelachtige, matte finish op je lippen en wangen. Mij lijken ze super mooi en ga ze ook zeker halen zodra ze in de winkel liggen.
  • 01 Discreet Artist
  • 02 Picked Cherry Blossoms
  • 03 Madam Butterfly
    +/- 3,99

    Lip Brush
 Voor een perfecte applicatie. De Lip Brush heeft een Aziatisch dessin met een bamboe handvat en een superzacht kwastje. Ook geschikt voor Neo Geisha Lip and Cheek Colour of andere cream blushes.
+/- 2,99

Ultimate Nail Lacquer 
Deze vijf nagellakjes zijn onwijs verschillend. De kleuren lopen uiteen en de effecten ook. Sommige zijn glinsterend, de andere naturel. Voor ieder wat wils. Hiermee kan je een hele mooie geisha look creëren, of gewoon zomerse nageltjes. Ook heeft de dop een heel mooi ''Sakura'' dessin. 
  • 01 Discreet Artist
  • 02 Picked Cherry Blossoms
  • 03 Madam Butterfly
  • 04 Dance In Gion
  • 05 Planet Tokyo
    +/-
    2,69


    Wat vind jij het mooiste product uit deze limited edition?


    Bedankt voor het lezen!
    xx'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten